Du är här: right-arrow STARTSIDA right-arrow FYRVERKERINYTT
Fyrverkerinytt

FYRVERKERINYTT

Senaste nytt från Svea Fireworks

FYRVERKERINYTT Webbplatsen är uppdaterad för nyår 2016!

2016-12-01

Vi kan med glädje inleda årets säsong med att berätta att webbplatsen nu är uppdaterad! Du kan nu finna din närmaste butik, årets kampanjer, årets Sveablad m.m.
Välkommen in!
Mvh Svea

FYRVERKERINYTT Valborgs Sveablad uppladdat

2016-04-17

Påsken är över och det är dags att smälla in våren! :)
Nu har vi laddat upp Valborgs Sveablad på webbplatsen. Där kan du antingen ladda ner det till din dator eller läsa direkt på nätet.

Glad Valborg från Svea!

FYRVERKERINYTT Glad påsk!

2016-03-31

Vi på Svea vill önska alla en riktigt go och glad påsk!!

FYRVERKERINYTT Öppna butiker i Påsk och Valborg uppdaterat

2016-02-25

Nyår har lagts bakom oss men förtvivla ej! Påsken och valborg är på väg med stormsteg, och det är dags för lite vackra fyrverkerier för att fira in våren.
Vi har nu uppdaterad webbplatsen med listningen av våra återförsäljare som saluför fyrverkerier inför perioden. Du finner länken till sidan direkt från startsidan på webbplatsen.

FYRVERKERINYTT Gott nytt år!

2016-01-11

Då är det nya året en dryg vecka gammal och vi på Svea vill tacka alla er kunder, vänner och bekanta som gjorde 2015 så himla bra! Ert engagemang och feedback gör att vi tycker det är enormt kul att fortsätta utveckla Svea Fireworks till Skandinaviens största och bästa varumärke inom fyrverkerier!

Nu tar vi nya tag och ser med glädje fram emot 2016 och vad det kommer att innehålla!

FYRVERKERINYTT Säsongen är igång!

2014-12-27

Äntligen har 2014 års fyrverkerisäsong startat på alla fronter! Nu har alla våra återförsäljare öppnat sina portar och vill visa dig årets nyheter och kampanjer. Välkommen in till närmaste Svea Fireworks återförsäljare!

FYRVERKERINYTT Öppettider butiker

2014-12-17

Det är många som undrar när butikerna öppnar för försäljning och även om det finns undantag (vissa Svea Store's) så är försäljningsstarten den 27/12.
För exakta öppettider hos din butik, kontakta dem och kolla av. Gå in på http://sveafireworks.se/sveabutik-geo.php för att hitta din närmaste återförsäljare.

FYRVERKERINYTT Sveas nya APP är publicerad!

2014-12-16

Vi är nu glada att kunna berätta att vi lagt ut vår nya mobila APP till nedladdning på både App Store (för iPhones) och Google Play (för Android)!

Visa av erfarenheten för två år sedan där vi var lite för snabba med att godkänna dåvarande app har vi denna gången byggt för framtiden.
I appen idag finner ni alla våra produkter, filmer, våra kampanjer, möjligheten att finna er närmaste återförsäljare m.m. och detta är bara början, under framtiden kommer denna app utvecklas med en hel del bra och roliga nyheter!

FYRVERKERINYTT Kampanjpriserna är uppdaterade!

2014-11-30

Nu får man säga att säsongen är igång! Nu har vi nämligen publicerat årets uppdaterade tabloid på www.sveafireworks.se och lagt ut pris på alla årets nyheter och kampanjer! Gå in och ta en titt!

FYRVERKERINYTT Produktfilmerna för 2014 är inlagda

2014-11-22

Nu har vår DVD för 2014 blivit klar och filmerna för alla produkter har publicerats! Nu Kan du alltså se hur årets nyheter ser ut!

FYRVERKERINYTT Årets nyheter och kampanjer är upplagda!

2014-10-31

Årets alla nyheter och kampanjer är upplagda på webbplatsen så att du kan läsa om dem. Den 30 november släpper vi priserna!

FYRVERKERINYTT En liten teaser kanske skulle smaka..

2014-10-05

Tiden går fort och vi är redan inne i oktober. Vi vet att många är nyfikna på årets produktnyheter och hur sortimentet ser ut inför nyårssäsongen. Därför gör vi i år något nytt och lägger ut vår tabloid redan nu - utan priser! En liten teaser helt enkelt, men som visar upp alla produkter!

Inom kort kommer även sortimentet på webbplatsen att uppdateras, och till slut kommer även alla priser att uppdateras. Det är inte långt kvar till nyår!

Mvh
Svea

FYRVERKERINYTT Vi är igång!

2013-12-27

Äntligen är det den 27:e december! Alla våra återförsäljare har nu slagit upp portarna och är öppna för försäljning fram till nyårsafton. Tänk på att vara ute i god tid för att hinna få tag på dina favoriter.