Reklamation av fyrverkeripjäs

Gick inte allt till som ni förväntat er?
Fungerande pjäsen inte?

Vi lägger mycket stor vikt vid kvalitetsundersökning och tester för våra produkter, inte minst för att få dem CE certifierade. Men ibland kan det slinka igenom en produkt där något gått fel. Om du upplever att det är på detta vis för dig, fyll i och maila in vår reklamationsblankett.

Gör såhär

Öppna vår reklamationsblankett genom denna länk (pdf öppnas i nytt fönster/flik)

Spara blanketten/filen till din enhet.

Fyll i blankettens fält enligt instruktionerna.

När blanketten är ifylld enligt instruktionerna bifogar du den i ett mail till reklamation@sveafireworks.com Bifoga även bild på kvittot och bilder från händelsen till mailet. Detaljer kring detta finner du i reklamationsblanketten.

Observera också att vi behöver alla uppgifter enligt ovan för att kunna godkänna det som en reklamation.

Teknisk information

– Om du använder en dator eller enhet (läsplatta/telefon) med stöd för pdf-redigering kan du fylla i dina uppgifter direkt i filen på skärmen, spara den och maila den till oss.

– Om du använder äldre telefon och/eller enhet utan stöd för pdf-redigering behöver du skriva ut filen, fylla i fälten och sedan scanna in den för att kunna maila den digitalt.

– Om du inte har tillgång till scanner kan du skriva ut blanketten och skicka den tillsammmans med tillhörande material kring händelsen via normal post. Adressen är då:
Invivo Trade AB
Härningevägen 71
262 95 Ängelholm