Din kompletta fyrverkeributik

Svea Store butikerna är våra absolut största återförsäljare och något vi är stolta över. I en Svea Store butik kan du vara säker på att hitta Sveas kompletta sortiment med allt vad det innebär.

Personalen som tar hand om dig i butikerna är utbildade av Svea Fireworks inom både säkerhet och sortiment. De kan på ett professionellt sätt ta hand om dig, och ge dig rätt fyrverkerier för din budget och för det som du vill uppnå. All personal är också utbildad på arrangemangsfyrverkeri (att sätta ihop rätt pjäser för att skapa ett riktigt bra fyrverkeri) och kan på det sättet tipsa och hjälpa dig fram till en oförglömlig festafton.

Specialutbildad personal

All personal i Svea Storebutikerna är specialutbildade för att kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt. Varje höst har vi en konferens för de som driver en Svea Store, där alla måste närvara.

På konferensen går vi bl.a. igenom alla produktnyheter för årets säsong, vi har kurser i fyrverkerihantering, lyssnar på föredrag, skjuter fyrverkerier med mera. Om du undrar över något inom fyrverkerier så skall du inte vara rädd för att fråga personalen – De kan garanterat hjälpa dig.

Arrangemangsfyrverkeri

Det är roligt att skjuta fyrverkerier även om det bara rör sig om att skicka iväg en enstaka raket, eller bränna av en bombtårta. Vill man dock göra kvällens fyrverkeri till något som verkligen fastnar i minnet på åskådarna, kan man sätta ihop ett så kallat arrangemangsfyrverkeri.

Det innebär att man väljer ut ett antal pjäser och skjuter av dem i ett, på förhand, gjort schema. Man börjar t.ex. med några mindre pjäser (fontäner är bra), för att sedan skjuta av ett par raketer på hög höjd, liksom en mindre bombtårta som lägger sig under dem och fortsätta sedan för att till slut ta sig fram till en riktigt fin final.

Det finns en del saker man skall tänka på när man sätter ihop ett arrangemangsfyrverkeri (vilka pjäser, i vilken ordning, timingen, hur långt det skall vara etc.), och detta hjälper gärna personalen i våra Svea Store’s dig med.

Provskjutningar

Du blir säkert glad att höra att Svea Store har egna provskjutningar varje år! Till dessa är alla som vill komma välkomna! Det är bara att komma dit och kika på festligheterna!

Många Svea Store’s har dessutom flera provskjutningar per år, så om du missar första behöver du inte oroa dig. Ta kontakt med din lokala Svea Store och stäm av med dem när de tänkt ha sin provskjutning så att du inte missar den! Det är nämligen ett ypperligt tillfälle att se Sveas fyrverkerier visas upp!

När du kommer till provskjutningen får du ett ”Provskjutningsschema” där du kan se vilka artiklar som kommer visas upp och du har även möjlighet att betygsätta de olika fyrverkerierna så att du kommer ihåg vilka du tyckte var speciellt bra! Urvalet på provskjutningarna brukar variera, men vanligtvis finns årets nyheter och kampanjprodukter med på schemat.

Unika artiklar

Svea Fireworks tar varje år fram ett antal artiklar som endast säljes i våra Svea Stores. Dessa produkter är speciellt tillverkade för att ge så mycket glädje och ”fyrverkeri för pengarna” som möjligt.

Många av dessa unika produkter är dessutom mycket lämpliga att innefatta i ert arrangemangsfyrverkeri. Titta in i närmaste Svea Storebutik för att se årets unika artiklar!

”Svea Store – Vi vågar stå för vad vi säljer!”

Visst har man hört historierna förr? Hela familjen åker iväg och handlar fyrverkerier ett par dagar före nyår, bara för att upptäcka på självaste nyårsnatten att det man köpt inte alls var så fartfyllt och fräckt som man väntat sig. Detta behöver aldrig hända dig i en äkta Svea Store då alla återförsäljare har utrustat sina butiker med storbilds-TV. På dessa rullar hela tiden Svea Fireworks egna DVD som visar vårt kompletta sortimentet av fyrverkerier.

I butikerna kan du givetvis be om att få se en speciell produkt som du är särskilt intresserad av. Vill du titta närmare för dig själv hemma i TV-soffan går det naturligtvis bra att inhandla DVD:n och sätta på den i din DVD-spelare hemma.

Detta hjälper dig på många sätt eftersom du ser precis vilka fyrverkerier som ger vilka effekter. För det första behöver du som sagt aldrig köpa ”grisen i säcken” utan du vet precis vad du betalar för när du lämnar butiken.

En annan fördel när du har möjlighet att se effekterna innan är att det blir lättare för dig att sätta ihop en riktigt bra fyrverkerivisning för familj eller vänner. Detta brukar uppskattas väldigt mycket av våra kunder då det blir en mer lyckad afton. Vi vet att vi säljer Sveriges bästa fyrverkerier och vi vågar stå för det!

klicka här för att hitta närmaste svea store butik