Kvalitetsfokus och Vision

Kundfokus, kvalitet och utveckling

Sedan starten 1993 har vi uppnått flera mål i en snabbare takt än vad vi ursprungligen trodde skulle vara möjligt. Vårt mål är inte att bli störst i Sverige eller i världen för den delen, men ändå leverera det mest eftertraktade varumärket i världen av fyrverkerier. Detta mål är på allvar på väg att finna sin plats bland konsumenterna.

Vårt intensiva arbete att alltid sätta kunden i fokus och att utveckla fyrverkerier och marknadsföringsmaterial i absoluta världsklass, har naturligtvis varit bidragande faktorer i vår expansiva utveckling. Detta, förenat med vår multinationella erfarenhet, utgör en styrka som våra kunder vinner på. Under de kommande åren gäller det ändå att behålla vår orubbliga kundfokus, och vi kommer att fokusera på att förfina vår redan slimmade organisation.

Alla våra fyrverkerier produceras av världens ledande pyrotekniska fabriker. Svea Fireworks är ansvarig för all produkt- och designutveckling, testning, import och försäljning samt distribution. Sortimentet består av både traditionella bästsäljare utöver en kontinuerlig utveckling av nya produkter för nästa generation.