Våra fyrverkerier

Våra fyrverkerikategorier

Airbombs

Airbomb är ett enkelskott som visar grunduppbyggnaden av en mycket bra fyrverkeriartikel. En enkel laddning skjuts upp av ett rör och exploderar på himlen i en förutbestämd effekt. Dessa artiklar är väldigt populära och är därför en storsäljare.

Bombtårtor

Skotten skjuts upp automatiskt i en serie och sprängs i luften i en på förhand bestämd komposition. De flesta bombtårtor innehåller en introduktion, ett mellanparti och en final.

Diverse artiklar

Diverse småfyrverkerier och tillbehör för din fyrverkeriavskjutning.

Fontäner

Fontäner är fyllda med diverse effekter som sprutas upp i luften i ett kontrollerat tempo och kraft. Vackra färger i guld och silver och vackra effekter såsom knaster och krysantemum avges.

Fyrverkerisatser

Våra fyrverkerisatser består av olika fyrverkeriartiklar som tillsammans ger det ultimata nyårsfirandet för alla budgetar. Detta är helt enkelt en ”gott-och-blandat” påse med utvalda artiklar från flera produktgrupper.

Inomhusartiklar

Dessa artiklar kan säljas fritt under hela året. Antingen innehåller de inte pyrotekniska laddningar, eller klassificeras de så lågt att de inte utgör en fara vid normal hantering. OBS: Minimiålder 16 år gäller för försäljning av mindre tomtebloss.

Multibatterier

Precis som en äkta displayshow är ett multibatteri byggt med skott i olika rördiametrar, speciellt sammansatt för att ge stor variation i både effektstorlek och effekthöjd. De mest imponerande artiklarna vi har skulle många säga.

Raketbatterier

Denna spännande artikelgrupp består av artiklar med noggrant utvalda egenskaper och effekter. Den gemensamma nämnaren är de stora, vackra och höga effekterna som vi minns från raketvärlden. Varje skott avfyras i långsam takt så att du verkligen kan njuta av effekterna.

Romerska ljus

Konstruktionen består av ett rör med laddningar i olika lager och fungerar i princip som ett effektbatteri, men där effekterna är ovanpå varandra och skjuts ut på ett underhållande vis. En anslutande stubin brinner långsamt igenom rörets längd och antänder effekterna.

Tystare batterier

Fyrverkerier designade för de som inte är förtjusta i högt ljud! Med ”tystare batterier” menar vi bombtårtor som inte stör så mycket som vanligt. Perfekt för en tidig nyårsfirande med barnen.